ایسنا نوشت: دکتر امید اسلامی در این رابطه گفت: کبد محل ذخیره بسیاری از مواد ضروری در بدن مانند قند و چربی است و تولید بسیاری از مواد ضروری برای بدن در کبد انجام می شود.

 اسلامی با بیان اینکه زمانی که الکل مصرف می کنید در واقع با تولید سموم به کبد آسیب می رسانید ادامه داد: مصرف الکل باعث بروز بیماری‌های کبد چرب الکلی، نارسایی کبد و هپاتیت حاد می شود.

وی افزود: بیماری کبد چرب الکلی مرحله نخست از آسیب الکل به کبد است، تجمع چربی که در کبد زیاد شود میزان تخریب سلول های کبد بیشتر می شود و جایگزینی برای سلول ها نیست و فرد دچار نارسایی کبد می شود.

این فوق تخصص گوارش و کبد بالغین گفت: بیماری کبد چرب الکلی بدون علامت است و ضعف اندام، علائم سوء تغذیه، کمبود پروتئین، چربی و ویتامین ها، تورم شکم، تورم اندام تحتانی، نداشتن تمرکز و اختلال خواب از علائم بیماری نارسایی کبد  است.

اسلامی بیان کرد: اگر فردی با مصرف الکل دچار این بیماری ها شود، ضروری است هر چه زودتر الکل را ترک کند چرا که حتی برای درمان بیماری کبد در مرحله پیشرفته و پیوند، نیاز است که فرد الکل را ترک کند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه فردی که حتی یک بار الکل مصرف کرده تا 14 روز الکل آثار تخریبی بر کبد دارد، خاطرنشان کرد: برای پاک شدن کبد از آثار تخریبی الکل  باید فرد سه ماه مصرف نداشته باشد.

منبع : جامعه خبری تحلیلی الف | " جذاب ترین " نقشی در تولید محتوای این مطلب ندارد، مطلب منتشر شده با ذکر منبع می باشد.