به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به تازگی یک دوربین مخفی که در داخل آرایشگاهی گرفته شده، در فضای مجازی با واکنشهای زیادی همراه بوده است. در این ویدئو آرایشگر که مثلا در حال مکالمه با همسرش است، ضرباتی را به سر و صورت مشتری اش میزند که هر لحظه امکان یک درگیری میرود.
پیش از این هم برخی از اینستاگرامیها با نصب دوربین مخفی در خودروهای شان اقدام به ترساندن مردم برای جذب فالوئر کرده بودند. این حرص افزایش فالوئر هم تنها برای دیده شدن نیست، چون آنها با افزایش دنبال کنندههای شان میتوانند تبلیغ بگیرند و هر چه دنبال کنندههای شان بیشتر باشد درآمدشان هم بالاتر میرود. در ادامه چند نمونه از این دوربین مخفیها را با هم مرور میکنیم و در پایان هم درباره قانونی یا غیرقانونی بودن آن خواهیم گفت.
۱. مسافر در صندلی عقب ماشین نشسته در حالی که راننده چند سرفه میکند از همدست اش که روی صندلی جلو نشسته میخواهد به او قرص بدهد، سرفهها بیشتر میشود، راننده خودرو را نگه میدارد و روی پای همدست اش میافتد و ناگهان با صورتی پر از خون شبیه زامبیها در حالی که یک چاقوی خاص دارد بلند میشود و ...
۲. بازهم دوربین مخفی از داخل خودرو، بازهم سوژه روی صندلی عقب. خانمی در صندلی جلو نشسته که همسر راننده است و سر لایک کردن در اینستاگرام به شکل صوری باهم درگیر میشوند و مرد همسرش را تهدید میکند که سرت را میبرم و چاقویی در میآورد و سر زن را پایین آورده و ناگهان یک کلاه مویی خونی بیرون میآید.
۳. راننده و همدست اش که در جلو نشسته اند در حالی که یک مرد و زن در صندلی عقب مسافر آنها هستند طوری وانمود میکنند که انگار در حال مصرف مواد توهم زا هستند و از حالت طبیعی خارج شده اند. کار به جایی میرسد که خانمی که در صندلی عقب نشسته در خودرو را باز میکند و قصد دارد از خودروی در حال حرکت پایین بپرد که ...
از این دست دوربین مخفیها زیاد است. در نگاه اول شاید این کلیپهای چند دقیقهای برای ما خنده دار باشد، ولی اگر کمی به این موضوع فکر کنیم که این بلا بر سر چند مسافر دیگر آمده و آنها یا از روی ترس یا هر موضوع دیگری اجازه پخش کلیپ را نداده اند، دیگر موضوع از خنده دار بودن خارج میشود. این در حالی است که این دوربین مخفیها ممکن است خدایی نکرده پایان غم انگیزی داشته باشد، مانند آن دوربین مخفی روسی که یک نفر بعد از ترس اسلحه کشید و بازیگر دوربین مخفی را در صندوق پست به گلوله بست.
نیاز مجوز قضایی برای دوربین مخفی
سردار حسین رحیمی رئیس پلیس پایتخت، نصب دوربین مخفی در ماشین و فیلم گرفتن از رفتار مسافران و منتشر کردن آن را کاری خلاف دانسته و اعلام کرده است، اگر شاکی خصوصی در این موارد به پلیس مراجعه کند، قطعاً پلیس با آن فرد برخورد جدی میکند. همچنین او نصب دوربین مخفی را با حکم قضایی و اطلاع مسافران بلامانع دانست.
پلیس فتا:مردم شکایت کنند
سرهنگ نوروزی رئیس پلیس فتا هم درباره دوربین مخفیهای خشن گفته است: «اگر کلیپها حاوی ترویج خشونت باشند، قطعاً مدعی العموم و پلیس فتا وارد میشوند و برخورد میکنند. پروندههایی هم بوده است که افراد مراجعه کرده و گفته اند فیلمهای شان پخش شده که به محض شکایت از فرد متخلف، پلیس وارد ماجرا شده است.»
قانون یک طرف، امنیت روانی مسافران چه میشود؟
با ترویج این رفتار میتوان گفت امنیت روانی مسافران به ویژه مسافران خانم به خطر میافتد. شاید در قانون به این نکته دقیق اشاره نشده باشد، اما میتواند افرادی از جامعه را به برخی اقشار بدبین کند و حتی موجب اختلال در برخی کسب و کارهای نوین شود.
از دستگاههای مربوط انتظار میرود با افرادی که به خاطر جذب چند فالوئر در فضای مجازی اقدام به چنین رفتارهایی میکنند، برخورد کنند تا این سبک کارها باب نشود که مردم را بترسانند و فالوئر جذب کنند و با همین تعداد فالوئر زیاد تبلیغات بگیرند و برای خودشان پولی به جیب بزنند! بعید نیست در یکی از همین دوربین مخفی ها، با واکنش مردم بی خبر درگیری و قتل هم رخ دهد و پایان خونین واقعی داشته باشد!
منبع: خراسان
انتهای پیام/
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان | " جذاب ترین " نقشی در تولید محتوای این مطلب ندارد، مطلب منتشر شده با ذکر منبع می باشد.