فالوده هندوانه دسری خوشمزه و خنک برای رهایی از گرمای فصل تابستان می باشد که با سرو این دسر و دیگر دسرهای مخصوص نظیر بستنی ایتالیایی، فالوده شیرازی و … می توان تشنگی و عطش را برطرف کرد. طرز تهیه فالوده هندوانه قالبی که ترکیبی از آب هندوانه، فالوده، پودر ژلاتین و عرق نسترن می باشد را در اینجا خواهید دید.
مواد لازم
- آب هندوانه/ ۲ پیمانه(۵۰۰ میلی لیتر)
- فالوده/ ۵۰۰ گرم
- شکر/ ۱۰۰ گرم
- پودر ژلاتین/ ۲ قاشق سوپ خوری
- آب یا عرق نسترن/ نصف پیمانه
نکته: ۱– به جای عرق نسترن و یا آب می توان عرق بیدمشک را مورد استفاده قرار داد. ۲- با این میزان از مواد می توان برای ۴ نفر فالوده هندوانه تهیه کرد.
طرز تهیه فالوده هندوانه قالبی
برای تهیه این دسر قالبی باید ابتدا فالوده ای را که از قبل درون فریرز بوده است را خارج و آن را در فضای اتاق قرار دهید تا هم دما با دمای محیط گردد.
سپس عرق نسترن یا آب را به همراه پودر ژلاتین داخل ظرف مناسبی بریزید و آن را بر روی بخار آب و یا حرارت غیر مستقیم بگذارید تا ژلاتین کاملا حل شود.
بعد از حل شدن پودر ژلاتین در آب، آن را کنار بگذارید تا مخلوط حاصل خنک گردد.
در مرحله بعدی طرز تهیه فالوده هندوانه باید پوست هندوانه را بگیرید و بعد از خرد کردن هندوانه به قطعات کوچکتر، آن ها را درون مخلوط کن بریزید.
پس از له شدن کامل هندوانه، ٱن را از صافی رد کنید و سپس شکر را به آن اضافه نمایید و به خوبی شکر را حل کنید.
اکنون فالوده و ژلاتین حل شده را به مخلوط شکر و هندوانه بیافزایید و مواد ترکیب شده را درون قالب مورد دلخواه بریزید و به مدت چند ساعت درون یخچال بگذارید تا سفت و خنک گردد.
در مرحله آخر، بعد از سفت شدن فالوده هندوانه، آن را از یخچال خارج نمایید و ته قالب را درون ظرف حاوی آب جوش فرو برید، در این حالت به راحتی فالوده از قالب جدا خواهد شد و تنها کافی است تا قالب را داخل ظرف مخصوص دسر برگردانید.
از این که با طرز تهیه فالوده هندوانه با این بخش همراه ما بودید، بی نهایت سپاسگزاریم و پیشنهاد می کنیم با مراجعه به قسمت دسر و پیش غذا با جدیدترین دسرها و انواع پیش غذای عالی و لذیذ آشنا شوید.
منبع : آرگا
برچسب :
منبع : آرگا | " جذاب ترین " نقشی در تولید محتوای این مطلب ندارد، مطلب منتشر شده با ذکر منبع می باشد.