در این مطلب از آموزش پخت شیرینی و کیک، قصد داریم، طرز تهیه شیرینی فلورانتین را معرفی نماییم؛ این نوع شیرینی بسیار خوش طعم با ماندگاری بالا می باشد و با موادی مثل کره، خامه، زرده تخم مرغ، عسل و مغزهای پسته، بادام و … تهیه می شود. شما عزیزان علاقمند به پخت انواع شیرینی می توانید بعد از یادگیری، به راحتی آن را در منزل آماده کرده و میل نمایید.

اگر به دنبال دستور تهیه یک نوع شیرینی ساده و در عین حال خوشمزه هستید، شیرینی فلورانتین همانند انواع شیرینی برنجی، شیرینی قیطونی و شیرینی آردی آموزش داده شده در مطالب قبلی آرگا پیشنهاد فوق العاده ای است، بنابراین می توانید در ادامه با دستور پخت این شیرینی آشنا شده و طبخ آن را در منزل امتحان کنید.

روش پخت شیرینی فلورانتین

مواد مورد نیاز

  • آرد الک شده : ۱۷۵ گرم
  • کره نرم شده : ۷۵ گرم
  • پودر قند : ۶۰ گرم
  • زرده تخم مرغ : ۲ عدد
  • خامه صبحانه : یک قاشق سوپ خوری
  •  وانیل : یک سوم قاشق چای خوری
  • نمک : به مقدار خیلی کم

مواد درون شیرینی

  • عسل : ۷۰ گرم
  • کره : ۱۰۰ گرم
  • خلال بادام : ۱۵۰ گرم
  • زعفران : یک قاشق سوپ خوری
  • پسته : به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی فلورانتین

طرز تهیه شیرینی فلورانتین

برای تهیه شیرینی فلورانتین، کره نرم شده، پودر قند، وانیل، نمک و آرد را به وسیله همزن برقی با هم مخلوط کنید، سپس زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید، بعد خامه را بریزید و مقدار دیگری هم بزنید تا زمانی که خمیر لطیفی بدست آید، سپس خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار داده و به مدت زمان ۳۰ دقیقه در داخل یخچال استراحت دهید.

در این مرحله، از خمیر به مقدار یک گردو بردارید و آن را به اندازه حدود نیم سانتی متر در کف قالب کوچک تارت که قبلا با مقداری کره چرب کرده اید، پهن نمایید.

سپس خمیر را با استفاده از چنگال در چند قسمت سوراخ کرده و قالب را در طبقه وسط فر گرم شده که قبلا در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کرده اید، قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه زمان دهید تا کیک خوب پخته شود، بعد از آماده شدن، آن را از فر بیرون آورده و کنار بگذارید.

اکنون در این مرحله از طرز تهیه شیرینی فلورانتین به سراغ تهیه مواد درون شیرینی رفته و آن را آماده می کنیم.

کره، زعفران، خلال بادام و پسته را در داخل تابه ای که بر روی حرارت ملایم قرار داده اید با هم مخلوط کنید و بعد از حدود دو دقیقه، تابه را از روی حرارت برداشته و آن را کنار بگذارید. سپس با استفاده از یک قاشق، مواد درونی آماده شده در مرحله قبلی را در داخل تارت ریخته و مقداری پسته بر روی آن بپاشید و بعد شیرینی را مجددا به فر انتقال دهید تا روی آن کمی طلایی رنگ شود. اکنون این شیرینی خوشمزه آماده شده و شما عزیزان می توانید به عنوان میان وعده و یا دسر میل کرده و لذت ببرید.

دستور تهیه شیرینی فلورانتین

نکته : شیرینی فلورانتین جزو شیرینی های خشک دسته بندی می شود و می توان آن را درون ظرف در دار و در دمای محیط تا مدت زمان ۲ روز نگهداری کرد.

منبع : آرگا

برچسب :

منبع : آرگا | " جذاب ترین " نقشی در تولید محتوای این مطلب ندارد، مطلب منتشر شده با ذکر منبع می باشد.