به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دانشمندان قدیمیترین شواهد آثار هنری را بر روی قطعات استخوانی ۱۰۰ هزار ساله کشف کردند. این استخوانها که در یک مکان باستانی در شمال چین کشف شدهاند، حدود ۱۰۰ هزار سال قدمت دارند و پیشبینی میشود مربوط به انسانتبار دنیسووا میشوند.
انسانتبار دنیسووا نام جمعیتی از انسانتباران است که باقیمانده دو نفر از ایشان در غار دنیسووا در رشتهکوه آلتایی سیبری جنوبی کشف شده است. خطوط انتزاعی بسیار با دقت در استخوانها به تصویر کشیده شده و این نشانه محکمی است که هنر انسانهای باستانی را نشان میدهد.
باستانشناسان که موفق به کشف این استخوانها در شمال چین شدهاند میگویند: حکاکیهای بسیار ریز نشاندهنده تفکر نمادین قوم دنیسووا است. علاوه بر این، آنها با یک رنگدانه قرمز کشیده شدهاند تا هم آنها را از هم جدا کنند و هم هدف و معنای بالقوه را به خطوط انتزاعی زاویهدار ببخشند.
فرانچسکو اریکو از دانشگاه فرانسه و همکارانش با تجزیه و تحلیل نشانههای مرموز، متوجه شدند که حکاکیها با دقت کشیده شدهاند. اریکو تأکید میکند: «تجزیه و تحلیل میکروسکوپی خطوط نشان میدهد که آنها حتما دارای معنایی هستند. علاوه بر این، خطوط بر روی استخوانها با رنگ دیگری کشیده شده تا آنها را برجسته کند».
منبع:فارس
انتهای پیام/
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان | " جذاب ترین " نقشی در تولید محتوای این مطلب ندارد، مطلب منتشر شده با ذکر منبع می باشد.